Strategi

Hvordan når man ut til drømmekunden? Og ikke bare det, hvordan får man dem til kjøpe – om og om igjen?

Selv om du har verdens beste produkt eller tjeneste kan har det ingenting å si om du ikke klarer å markedsføre det på riktig måte. Du selv vet hvor bra produktet eller tjenesten du tilbyr er, men hvordan kan du overbevise din drømmekunde om det? Tradisjonelle markedsføringstaktikker er utdaterte, og det holder ikke å kun vise frem produktet ditt eller tjenesten din og si ”Kjøp nå”. Du er nødt til å forstå hva din drømmekunde sitt problem er, og hvordan du kan introdusere ditt produkt eller din tjeneste som den beste løsningen for dem.

Tjenesten inkluderer blant annet:

  • 1:1 samtale
  • Målgruppeanalyse
  • Konkurrentanalye
  • Posisjoneringsdefinisjon

1:1 samtale

En intensiv time hvor du og jeg snakker om et problemområde i din bedrift akkurat nå. Her kan vi for eksempel snakke om hvordan du kan øke konverteringsraten på nettsiden din (slik at du får flere salg av nettsidebesøkende), hvordan du kan konvertere følgere til å bli kunder på sosiale medier, hvordan du kan selge inn ditt produkt/din tjeneste på sosiale medier for å få salg hver dag, hvordan du kan kjøre annonser selv eller noe annet du ønsker å snakke om innenfor sosiale medier og markedsføring.

Pris: kr 2500 inkl. mva

Du vil få en oppsummering med alle anbefalingene som blir gitt til deg. Det vil si at du ikke kun betaler for en session, men du betaler for research, en sparringspartner og en guide for all din markedsføring videre.

Interessert i å få mest mulig ut av din markedsføring? Ta kontakt for mer informasjon!