Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst

Ditt go-to rammeverk for endeløs Instagramvekst slik at du kan bli en magnet for dine drømmekunder og hjelpe enda flere – oftere. 

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

KJØP FØR 13. JUNI & FÅ 20% RABATT

Magnetisk Tiltrekkende Instagram er et kurs fylt med tidløse strategier og beviste taktikker for å øke veksten din på Instagram og sikre at du når ut til dine drømmekunder. Skapt for gründere og bedriftseiere som ønsker å komme i kontakt med flere ideelle kunder for å sikre en økning i salgene.

Hva andre bedriftseiere sier...

Mangel på klarhet gjør at du tar det på sparket – måned etter måned, og det gjør det nærmest umulig å lage en pålitelig plan for å vokse.

Selv om du har verdens beste produkt eller tjeneste så har det ingenting å si om ingen vet om deg. Jeg vet du mest sannsynligvis ikke startet bedriften din for å drive med sosiale medier, men for å faktisk selge det du tilbyr så må du gjøre det synlig for ditt publikum.

SE FASENE AV MTI

FASE 1

STRATEGI

MODUL 1: Problemet og løsningen

Vi kjøper produkter fordi vi har et problem vi trenger å løse. Finn ut av hvilket problem ditt produkt/din tjeneste løser, og hvilken løsning du tilbyr slik at du kan kommunisere dette effektivt til dine ideelle kunder.

MODUL 2: Din drømmekunde

Din ideelle kunder er ikke ”alle” som kan ha behov for ditt produkt/din tjeneste. Du har en drømmekunde som ditt produkt/tjeneste er perfekt for. Finn og definer din drømmekunde slik at du ikke lenger er avhengig av flaks for å selge, men har en effektiv markedsføring.

MODUL 3: Skill deg ut fra konkurrenter

Dine ideelle kunder blir eksponert for så mye reklame som alle skriker ”Kjøp nå!”. Dette gjør at de blir numne og ikke tar handling. Finn ut hva som gjør DEG unik og skill deg ut i markedet for å bli mer attraktiv for dine drømmekunder.

MODUL 4: Budskap

Et forvirret publikum kjøper ikke. Samtidig, hvis budskapet er for enkelt så blir ikke publikum trigget til å kjøpe. Lær hvordan du lager ditt budskap som trigger ideelle kunder til å kjøpe nå – uten å forvirre dem.

FASE 2

FASE 2

OPTIMALISERING

MODUL 1: Få mest ut av Instagrams funksjoner

Hva fungerer best: innlegg eller reels? Hvor ofte skal du poste? Hvor lang bør en reel være? Alt dette vil du få svar på i denne modulen for å sikre at du får mest ut av de ulike funksjonene på Instagram.

MODUL 2: Instagram-algoritmen

Forstå hvordan algoritmen på Instagram fungerer for å sikre at du oppnår de resultatene du ønsker med innholdet du poster. Blant annet hvordan du kommer på Utforsk-siden, hvordan du blir anbefalt av Instagram til dine ideelle kunder, og hvordan du får flere av dine følgere til å se innholdet ditt.

MODUL 3: Fang oppmerksomheten på 3 sekunder

Visste du at vi bruker 3 sekunder på å scanne innhold for å vurdere om det er relevant for oss eller ikke? ”Men hvordan skal mine ideelle kunder rekke å lese alt det verdifulle innholdet jeg skriver? 😮”. De gjør ikke det. Men! Ved å optimalisere profilen din vil du sikre at dine ideelle kunder VET at din bedrift er aktuell for dem å følge. 

MODUL 4: Bli binge-worthy

Optimaliser profilen din og innholdet ditt slik at dine ideelle kunder bruker TIMESVIS på profilen din og sluker opp innholdet ditt. Når de bruker timer på å engasjere seg i innholdet ditt er de 10 steg nærmere å kjøpe av deg.

FASE 3

INNHOLD SOM TILTREKKER

MODUL 1: Hvordan finne innholdet

Aldri mer tom for innholdsideer! Med taktikkene i denne modulen vil du lære nøyaktig hvordan du alltid vil ha innhold å poste, samt hva slags innhold du bør poste som de ideelle kunder TRENGER å vite for å kjøpe av deg.

MODUL 2: Bli en mester på design

Instagram er en app som prioriterer estetisk appellerende innhold. Lær hvordan du får både dine bilder og ditt grafiske design til å se estetisk appellerende og profesjonelt ut.

MODUL 3: Reels som bygger merkevaren din

Lær nøyaktig hvordan du lager reels som gjør at du når ut til flest mulige av dine ideelle kunder, og hvordan du finner din unike reels-stil som bygger din merkevare.

MODUL 4: Hvordan nå ut til potensielle kunder

Alle metodene som får deg i kontakt med dine drømmekunder finner du i denne modulen. Lær konkret hvordan bedriften din kan bli eksponert for dine ideelle kunder og hvordan du kan vokse din Instagramkonto.

MODUL 5: Hvordan planlegge innholdet ditt

Lær hvordan du planlegger innholdet ditt på en strategisk måte, både enklere og raskere, slik at du sparer mer tid og lager bedre innhold.
 

Forresten, jeg er Lilia.

Go-to markedsføringsveilederen for gründere og bedriftseiere som er klare for å gjøre sin bedrift anerkjent og etterspurt av sine drømmekunder.

Alt på innsiden av Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst er basert på testede og beviste strategier og taktikker. Med min utdannelse innenfor markedsføring (og hundrevis av forskningsartikler lest) deler jeg min kunnskap med deg!

Med erfaringen min har jeg økt følgertallet mitt og kunder sitt med 80%, og gått fra stillhet etter posting til daglige ”Kan jeg jobbe med deg”-meldinger.

Gjør deg klar for 6. juni

Sett deg på venteliste og vær først i køen når Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst slippes den 6. juni.

PS. Du vil også motta andre eksklusive bonuser ved å melde deg på ventelisten.