Velkommen!

Din Kreative Halvdel hjelper deg med de kreative oppgavene som er nødvendige for å vokse som en bedrift. Jeg er utdannet markedsfører med spisskompetanse innenfor sosiale medier og digital historiefortelling, og Din Kreative Halvdel lever for å levere gode kvalitetstjenester for din bedrift!

Lær mer om markedsføring ved å melde deg på nyhetsbrevet nedenfor, eller book en 1:1 samtale lengre ned på siden for å få hjelp med det du sliter med akkurat nå!

Lær mer om markedsføring

På Instagram finner man mye info, og det er mange som kaller seg ”eksperter”, men noen ganger er det vanskelig å skille mellom fakta og noen sin personlige mening. Så, hvilke råd bør man egentlig følge?

Jeg leser jevnlig ulike fagartikler hvor forskere tester ut hva som faktisk stemmer innenfor markedsføring. Dette deler jeg enkelt forklart i mitt nyhetsbrev. Hvis du vil være mer om markedsføringsstrategier som faktisk fungerer så kan du melde deg på nyhetsbrevet nedenfor.

1:1 samtale (60 min)

60 minutter 1:1 intensiv session hvor vi går dypt inn på et tema du ønsker hjelp med. Skapt for bedriftseiere som er overveldet med alle de nyeste tipsene og triksene, og som trenger rådgivning med et problem du har akkurat nå.

Samtalen kan innebære alt innenfor sosiale medier og markedsføring, om det for eksempel er:

• Hvordan du kan vokse på Instagram

• Hvordan du kan kjøre annonser selv

• Hvordan du kan konvertere flere kunder på nettsiden din, eller noe annet du ønsker hjelp med.

Pris

kr 2500 inkl. mva.

Slik kan vi jobbe sammen

NB! For tiden er tjenestene, Instagram-håndtering og annonsering, fullbooket.

Jeg hjelper bedrifter med Instagram-håndtering, digital annonsering og strategi. Dersom målet ditt er å få flere kunder, øke omsetningen eller skille deg ut fra konkurrenter kan du booke en uforpliktende samtale hvor vi snakker om dine mål og hvordan vi kan jobbe sammen.

Les mer om mine tjenester her