Sosiale medier

Øk synlighet, engasjement og organiske salg gjennom sosiale medier. Hvis du vet at dine potensielle kunder er på sosiale medier, men du når ikke ut til dem, så er denne tjenesten for deg.

Hvis du føler at du ikke får noe igjen for å markedsføre deg på sosiale medier så er det på tide med en endring. Nei, algoritmen hater deg ikke. Vi må bare lage innhold som dine potensielle kunder gleder seg til å se. Eller hvis du føler at det å markedsføre deg på sosiale medier spiser opp all tiden dintiden du heller vil bruke på oppgaver du elsker å jobbe med, så kan jeg hjelpe deg med å spare den dyrebare tiden din.

Selv om markedsføring på sosiale medier er gratis, så er ikke resultatene gratis. Det er helt essensielt å poste strategisk, med et gjennomtenkt budskap, for å oppnå målene man har. Markedsføring på sosiale medier er i flere tilfeller en oppgave som blir gitt til en mer eller mindre tilfeldig ansatt i bedriften, men ved å nedprioritere markedsføringen din så nedprioriterer du også potensielle salg.

Det postes over 100 millioner poster på Instagram hver dag, 350 millioner bilder på Facebook hver dag, og 34 millioner videoer på TikTok hver dag. Hvis du vil ha gode resultater så må du vite hva du driver med, fordi det å poste “ett eller annet” og håpe at denne gangen så går det viralt, er ikke en strategi.

Dette kan jeg hjelpe deg med:

  • Strategi for sosiale medier (hvis du feiler med å planlegge, planlegger du for å feile)
  • Optimalisering av dine profiler på sosiale medier
  • Innholdsplanlegging
  • Innholdsproduksjon
  • Innholdspublisering inkludert bildetekst
  • Engasjementsarbeid (like, kommentere & gjøre bedriften tilstede på sosiale medier)
  • Analysering av innsikt og rapportering

Enten du trenger hjelp til alt eller du kun ønsker anbefalinger og ideer så lager vi en skreddersydd pakke som passer dine behov og ditt budsjett.

BOOK EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

Book en uforpliktende samtale på ønsket dato i kalenderen nedenfor, og jeg sender deg invitasjon til Zoom på e-post. Her vil vi snakke om hva vi kan få til i et samarbeid, og finne ut av om vi er en god match til å jobbe sammen!