Magnetisk Tiltrekkende

Instagramvekst

Ditt go-to rammeverk for endeløs Instagramvekst slik at du kan bli en magnet for dine drømmekunder og hjelpe enda flere – oftere. 

JEG SER DEG POSTE PÅ INSTAGRAM. DU POSTER JEVNLIG OG DU ER KREATIV, MEN DU SER IKKE RESULTATENE DU FORTJENER.

Jeg trenger ikke å fortelle deg at du skal poste 5 ganger i uken. Du gjør allerede det. Du deler av deg selv, du er kreativ, og du er fantastisk på det du gjør.

Men når det gjelder innholdet ditt… så fører det ikke til at du når målene du har på Instagram.

Uten en tydelig Instagram-strategi har du antageligvis opplevd…

• Lite respons når du poster (“halloo, hvorfor føles det ut som ingen hører meg?!”)

• Nærmest full stopp i antall nye følgere – og ja, du har prøvd taktikkene

• En endeløs sirkel av mye posting som gir lite resultater, motivasjonen daler, og du vil gi opp hele Instagram…

Det trenger ikke å være slik…

Dette er resultatet av Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst

Pedram
Pedram
@pedramhairstudio
Les mer
Jeg ser en positiv vekst hele veien, og får mange nye følgere etter hvert innlegg og reelsvideo. Jeg får mange tilbakemeldinger av kundene mine som sier at det ser veldig bra ut på Instagrammen min!
Heidi
Heidi
@fjordskinnettbutikk
Les mer
Konkrete tips. Nyttig informasjon. Lett å forstå. Lilia brenner virkelig for å hjelpe små bedrifter.
Previous
Next

HVIS DU ØNSKER INSTAGRAMVEKST MÅ DU GI SLIPP PÅ DETTE…

• “Alt på Instagram må være så perfekt”

– Jeg forstår godt at det er lett å føle slik, men det finnes ingen regler. Du bestemmer. Når du snakker dine folk sitt språk, så vil de høre på deg.

• “Jeg føler algoritmen hater meg”

– Med så mye snakk om “kule triks” & “hemmelige hacks” blir mye av fokuset på å prøve å forstå algoritmer, i stedet for å tenke på det menneskelige. Ja, algoritmer & innsikt er viktig, men virkelig godt innhold vil alltid være det viktigste.

• “Jeg tør ikke å satse fordi jeg er redd for å dumme meg ut”

– Når vi unngår å dumme oss ut og unngår å feile, så unngår vi også suksess. Derfor må du vurdere om frykten din er større enn målene du har for deg selv.

Instagram blir enkelt igjen når du fokuserer på de riktige tingene

FOLKENE DINE

BUDSKAPET DITT

INNHOLDET DITT

FOLKENE DINE

Det er først når du virkelig kjenner dine drømmekunder at du kan tiltrekke dem, fordi du vet hva de tenker, hva de føler og hva de kun ville delt med dagboken sin.

Mens dine konkurrenter fokuserer på pris & funksjoner, så banker drømmekundene på døren din fordi du er den som virkelig forstår dem.

BUDSKAPET DITT

Når du snakker språket til menneskene som bedriften din er skapt for så vil de høre på deg.

Du jager ikke lenger etter hvem enn som vil kjøpe, men du tiltrekker dine drømmekunder. Du vet nøyaktig hva du skal si for å vekke noe i dine drømmekunder.

INNHOLDET DITT

Når du slutter å sammenligne deg med andre kontoer og starter å fokusere på DITT type innhold så vil Instagram endelig bli gøy igjen.

Du blir ikke lenger distrahert av “50 innholdsideer”-type innlegg, fordi du vet hva slags innhold du skal fokusere på, og hvordan du aldri går tom for ideer.

INTRODUSERER…

Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst

DITT GO-TO RAMMEVERK FOR ENDELØS INSTAGRAMVEKST SLIK AT DU KAN BLI EN MAGNET FOR DINE DRØMMEKUNDER OG HJELPE ENDA FLERE – OFTERE.

Her er hva som er på innsiden av MTI

Utforsk de 3 fasene av Instagramvekst

BONUS

 • Personlig optimalisering av din strategi
  – Full analyse av strategien du lager i løpet av programmet med detaljerte anbefalinger til forbedringer for å styrke din strategi og nå ut til flere drømmekunder. Du får optimaliseringen i form av PDF + med en forklarende videogjennomgang.

FASE 1:

STRATEGI

Finn ut av hvem du skal nå, hva du skal formidle og hvordan du skal skille deg ut for å bli en magnet for dine drømmekunder.

MODUL 1: PROBLEMET & LØSNINGEN

Vi kjøper produkter & tjenester fordi vi har et problem vi trenger å løse. Finn ut av hvilket problem din bedrift løser, og hvordan du kan kommunisere dette på en forståelig måte til dine ideelle kunder.

MODUL 2: DIN DRØMMEKUNDE

Hvis vi prøver å nå ut til alle, så når vi ut til ingen. Du har en drømmekunde som din bedrift er perfekt for. Finn og definer din drømmekunde slik at markedsføringen din virkelig treffer dem.

MODUL 3: SKILL DEG UT FRA KONKURRENTER

På Instagram er det endeløst med innhold, og det er lett å føle at man blir gjemt i mengden. Finn ut hva som gjør DEG unik og skill deg ut for å fange oppmerksomheten til dine drømmekunder.

MODUL 4: DITT SALGSVINNENDE BUDSKAP

Man starter ikke en date med å si “Gift deg med meg”, akkurat som man ikke starter et kundeforhold med å si “Kjøp nå”. Lær hvordan du lager et budskap som fanger interessen til dine drømmekunder og gir dem lyst til å høre mer fra deg.

BONUS

 • Personlig optimalisering av din strategi
  – Full analyse av strategien du lager i løpet av programmet med detaljerte anbefalinger til forbedringer for å styrke din strategi og nå ut til flere drømmekunder. Du får optimaliseringen i form av PDF + med en forklarende videogjennomgang.

FASE 2:

OPTIMALISERING

Du trenger ikke å lære alle funksjonene til Instagram, men når du bruker Instagram på best mulig måte vil du nå ut til dine drømmekunder, fange oppmerksomheten deres & få dem til å ville binge hele profilen din.

MODUL 1: FÅ MEST UT AV INSTAGRAMS FUNKSJONER

Hva fungerer best: innlegg eller reels? Hvor ofte skal du poste? Hvor lange bør reels være? Alt dette vil du få svar på i denne modulen for å sikre at du får mest ut av de ulike funksjonene på Instagram.

MODUL 2: INSTAGRAM-ALGORITMEN

Forstå hvordan algoritmen på Instagram fungerer for å sikre at du oppnår de resultatene du ønsker med innholdet du poster. Blant annet hvordan du kommer på Utforsk-siden, hvordan du blir anbefalt av Instagram til dine ideelle kunder, og hvordan du får flere av dine følgere til å se innholdet ditt.

MODUL 3: FANG OPPMERKSOMHETEN PÅ 3 SEKUNDER

Visste du at vi bruker 3 sekunder på å scanne innhold for å vurdere om det er relevant for oss eller ikke? ”Men hvordan skal mine ideelle kunder rekke å lese alt det verdifulle innholdet jeg skriver? 😮”. De rekker ikke det. Men! Ved å optimalisere profilen din vil du sikre at du fanger oppmerksomheten til dine drømmekunder.

MODUL 4: BLI BINGE-WORTHY

Optimaliser profilen din og innholdet ditt slik at dine drømmekunder bruker TIMESVIS på profilen din og sluker opp innholdet ditt. Når de bruker timer på å engasjere seg i innholdet ditt er de 10 steg nærmere å kjøpe av deg.

BONUS

 • Personlig optimalisering av Instagram-profil
  – Full analyse av Instagram-profilen din med detaljerte anbefalinger til forbedringer du kan gjøre for å nå ut til flere drømmekunder. Du får optimaliseringen i form av PDF + med en forklarende videogjennomgang.

BONUSER

 • Personlig skreddersydd innholdsplan + optimalisering av innhold du lager i 1 måned
  – Ferdiglaget innholdsplan spesifikt tilrettelagt for din Instagram-konto med ideer & eksempler. Du får innholdsplanen i form av PDF + med en forklarende videogjennomgang. I tillegg optimaliserer jeg alt innhold du lager i en måned slik at du forbedrer innholdet ditt.

  I denne fasen finner du også mange andre bonuser, blant annet:

 • ChatGPT-prompt
 • 10 Canva-maler
 • Fontkombinasjoner
 • Mal til innholdsplan
 • 30 dagers innholdskalender

FASE 3:

INNHOLD SOM TILTREKKER

Lær hvordan du finner, lager og planlegger innholdet ditt, og nøyaktig hvordan du VIL nå ut til flere drømmekunder.

MODUL 1: HVORDAN FINNE INNHOLDET DITT

Gå aldri tom for innholdsideer igjen! Med taktikkene i denne modulen vil du alltid ha innhold å poste, og du vil lære hva slags innhold du bør poste som dine drømmekunder TRENGER å vite før de kan kjøpe av deg.

MODUL 2: BLI EN MESTER PÅ DESIGN

Instagram er en estetisk app, og da er det viktig at innholdet ditt er  estetisk appellerende. Lær hvordan du får både dine bilder og ditt grafiske design til å se estetisk appellerende og profesjonelt ut.

MODUL 3: REELS SOM BYGGER MERKEVAREN DIN

Lær nøyaktig hvordan du lager reels som gjør at du når ut til flest mulige av dine drømmekunder, og hvordan du finner din unike reels-stil som bygger din merkevare.

MODUL 4: HVORDAN NÅ UT TIL DRØMMEKUNDENE

Alle metodene som får deg i kontakt med dine drømmekunder finner du i denne modulen. Lær konkret hvordan bedriften din kan bli oppdaget av dine drømmekunder, og hvordan du kan vokse din Instagramkonto.

MODUL 5: HVORDAN PLANLEGGE INNHOLDET DITT

Lær hvordan du planlegger innholdet ditt på en strategisk måte, både enklere og raskere, slik at du kan poste mer samtidig som du sparer mer tid.

BONUSER

 • Personlig skreddersydd innholdsplan + optimalisering av innhold du lager i 1 måned
  – Ferdiglaget innholdsplan spesifikt tilrettelagt for din Instagram-konto med ideer & eksempler. Du får innholdsplanen i form av PDF + med en forklarende videogjennomgang. I tillegg optimaliserer jeg alt innhold du lager i en måned slik at du forbedrer innholdet ditt.

  I denne fasen finner du også mange andre bonuser, blant annet:

 • ChatGPT-prompt
 • 10 Canva-maler
 • Fontkombinasjoner
 • Mal til innholdsplan
 • 30 dagers innholdskalender

MEN VENT!…

DET ER ENDA FLERE BONUSER

BONUS #1

1:1 SUPPORT

Ha meg sittende ved siden av deg (digitalt 😋), og still alle dine brennende spørsmål slik at du aldri må sitte alene med noe du lurer på.

Jeg blir din sparringspartner mens du går gjennom programmet, og vil gi deg anbefalinger til hvordan du kan optimalisere markedsføringen din på Instagram på best mulig måte.

Supporten er tilgjengelig over chat mandag-fredag.

BONUS #2

MTI-FELLESSKAP

Bli med i fellesskapet til MTI-programmet og chat med andre programdeltakere – del erfaringer, tips & mer!

Her vil du få muligheten til å chatte med andre likesinnede bedrifter som deg slik at du ikke føler deg alene i programmet.

Og så hjelper det alltid på motivasjonen å være flere sammen om noe!

Ta en titt på innsiden av Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst

MED DETTE PROGRAMMET ER DU SIKRET

14 dagers garanterte resultater eller så får du pengene tilbake!

Dette omfattende programmet er utviklet for å lære hvordan du kan optimalisere Instagram-strategien din med den mest oppdaterte praksisen, slik at du kan nå ut til dine potensielle kunder og vokse på Instagram.

Hvis du ikke finner nytte av dette programmet innen 14 dager, send meg en e-post, så sender jeg deg full refusjon. Jeg ber bare om at du kan vise at du har lagt inn arbeidet og jobbet med det etter beste evne. Avtale?

🔥 BETAL ALT NÅ & SPAR! 🔥

ENGANGSBELØP

5997 kr

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke drømmekunder
      & vokse på Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din Instagram-
      strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering av din
      strategi & din Instagram-profil + skreddersydd
      innholdsplan & optimalisering av innhold du
      lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10 Canva-maler,
      fontkombinasjoner, mal til innholdsplan & 30
      dagers innholdskalender

DELBETALING

3 MÅNEDERS BETALINGSPLAN

2197 kr x 3

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke
      drømmekunder & vokse på Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din Instagram-
      strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering av din
      strategi & din Instagram-profil + skreddersydd
      innholdsplan & optimalisering av innhold du
      lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10 Canva-maler,
      fontkombinasjoner, mal til innholdsplan & 30
      dagers innholdskalender

🔥 BETAL ALT NÅ & SPAR! 🔥

ENGANGSBELØP

5997 kr

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke
      drømmekunder & vokse på
      Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din
      Instagram-strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering
      av din strategi & din Instagram-
      profil + skreddersydd
      innholdsplan & optimalisering
      av innhold du lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-
      fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10
      Canva-maler, font-
      kombinasjoner, mal til
      innholdsplan & 30 dagers
      innholdskalender

DELBETALING

3 MÅNEDERS BETALINGSPLAN

2197 kr x 3

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke
      drømmekunder & vokse på
      Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din
      Instagram-strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering
      av din strategi & din Instagram-
      profil + skreddersydd
      innholdsplan & optimalisering
      av innhold du lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-
      fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10
      Canva-maler, font-
      kombinasjoner, mal til
      innholdsplan & 30 dagers
      innholdskalender

🔥 BETAL ALT NÅ & SPAR! 🔥

ENGANGSBELØP

5997 kr

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke
      drømmekunder & vokse på
      Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din
      Instagram-strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering
      av din strategi & din Instagram-
      profil + skreddersydd innholdsplan
      & optimalisering av innhold du
      lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-
       fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10
      Canva-maler, fontkombinasjoner,
      mal til innholdsplan & 30 dagers
      innholdskalender

DELBETALING

3 MÅNEDERS BETALINGSPLAN

2197 kr x 3

✅  47 leksjoner om hvordan tiltrekke
      drømmekunder & vokse på
      Instagram

✅  9 arbeidsark for å etablere din
      Instagram-strategi

⭐️  [BONUS] Personlig optimalisering
      av din strategi & din Instagram-
      profil + skreddersydd innholdsplan
      & optimalisering av innhold du
      lager i 1 måned

⭐️  [BONUS] 1:1 chat support & MTI-
       fellesskap

⭐️  [BONUS] ChatGPT-prompt, 10
      Canva-maler, fontkombinasjoner,
      mal til innholdsplan & 30 dagers
      innholdskalender

Når du oppnår Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst

DETTE ER MELDINGENE DU VIL FÅ…

Og dette er resultatene du vil oppleve...

MØT DIN INSTAGRAM-VEILEDER

Hei, mitt navn er Lilia!

Go-to markedsføringsveilederen for gründere og bedriftseiere som er klare for å gjøre sin bedrift anerkjent og etterspurt av sine drømmekunder.

Alt på innsiden av Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst er basert på testede og beviste strategier og taktikker. Med min utdannelse innenfor markedsføring (og hundrevis av forskningsartikler lest) deler jeg min kunnskap med deg!

Med erfaringen min har jeg økt følgertallet mitt og kunder sitt med 80%, og gått fra stillhet etter posting til daglige ”Kan jeg jobbe med deg?”-meldinger.

MØT DIN INSTAGRAM-VEILEDER

Hei, mitt navn er Lilia!

Go-to markedsføringsveilederen for gründere og bedriftseiere som er klare for å gjøre sin bedrift anerkjent og etterspurt av sine drømmekunder.

Alt på innsiden av Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst er basert på testede og beviste strategier og taktikker. Med min utdannelse innenfor markedsføring (og hundrevis av forskningsartikler lest) deler jeg min kunnskap med deg!

Med erfaringen min har jeg økt følgertallet mitt og kunder sitt med 80%, og gått fra stillhet etter posting til daglige ”Kan jeg jobbe med deg?”-meldinger.

Ofte Stilte Spørsmål

Når du kjøper Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst mottar du en e-post hvor du får umiddelbar tilgang til programportalen hvor du finner alle modulene, arbeidsark og ressurser. Dette jobber du med i ditt eget tempo.

Du vil også få umiddelbar tilgang til 1:1 chat support & MTI-fellesskapet.

Etter hvert som du gjennomfører hver og en fase i programmet vil du få tilsendt de tilhørende personlige bonusene (optimalisering av strategi & konto + skreddersydd innholdsplan).

Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst er for deg som er gründer eller bedriftseier, og vil nå ut til din målgruppe på Instagram for å kunne hjelpe flere – oftere.

Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst handler primært om å øke synlighet og følgertall på Instagram, men vil også gi deg noen anbefalinger for å øke engasjement og salg.

Programmet passer IKKE for influensere, innholdsskapere eller personlige kontoer.

Programmet er delt opp i 3 faser, og hver fase består av 4-5 moduler. Hele programmet inneholder 48 leksjoner som samlet sett tar 4,5 timer å se. De fleste leksjonene er på rundt 5 minutter slik at du enkelt kan konsumere innholdet slik det passer deg.

I tillegg til leksjonene vil du få arbeidsark og diverse ressurser du jobber med underveis i kurset.

Å gå gjennom programmet vil derfor ta deg rundt 10-15 timer, men vil selvfølgelig variere ut ifra ditt unike standpunkt, og hvor detaljert du velger å jobbe med programmet.

Du har ubegrenset tilgang til kursinnholdet i Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst så lenge det eksisterer. Hvis programmet i fremtiden skal termineres vil du få varsel om dette 6 måneder i forkant.

Personlige bonuser (optimalisering av strategi & konto + skreddersydd innholdsplan) og 1:1 chat support er tilgjengelige 6 måneder fra dagen du kjøper programmet.

Dette omfattende programmet er utviklet for å lære hvordan du kan optimalisere Instagram-strategien din med den mest oppdaterte praksisen, slik at du kan nå ut til dine potensielle kunder og vokse på Instagram.

Hvis du ikke finner nytte av dette programmet innen 14 dager, send meg en e-post, så sender jeg deg full refusjon. Jeg ber bare om at du kan vise at du har lagt inn arbeidet og jobbet med det etter beste evne. Avtale?

Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst inkluderer 1:1 chat support i 6 måneder fra du kjøper programmet.

I tillegg vil du få personlig optimalisering av strategien du lager i kurset, samt personlig optimalisering av din Instagram-profil. Du vil også få en ferdiglaget innholdsplan som er personlig skreddersydd kun for deg! Og til slutt, du vil få personlig optimalisering av alt Instagram-innhold du lager i 1 måned (du velger selv hvilken måned dette skal gjelde for, så lenge det er innen 6 måneder etter du kjøper programmet). Disse bonusene vil du få i form av PDF & videoopptak (ikke live).

Magnetisk Tiltrekkende Instagramvekst består av beviste taktikker og tidløse strategier for å hjelpe deg med å vokse på Instagram. I motsetning til andre programmer består ikke MTI kun av min personlige erfaring, men i stedet er programmet basert på forskning innen markedsføring, samt de siste oppdateringene i bransjen.

Det tar alltid tid å lære noe nytt, og ja, du vil bruke tid på å se på leksjonene i programmet, jobbe med arbeidet som jeg gir deg, og så implementere det.

Uten kurset, vil du fremdeles bruke tid på å prøve å finne ut av alt selv, google deg frem til alt mulig og sitte timesvis med å prøve å forstå det. Derfor må du selv vurdere hva du ønsker å bruke tiden din på.

Det er veldig forståelig. Fra en selvstendig næringsdrivende til en annen, så vet vi begge at penger må brukes riktig.

Jeg tror så sterkt på dette programmet at penger er det siste jeg vil at skal stoppe deg. Det er nettopp derfor jeg tilbyr en garanti dersom du ikke er fornøyd med kjøpet ditt.

Hvis du har behov for en mer fleksibel betalingsplan så send meg en e-post på kontakt@dinkreativehalvdel.no eller send meg en DM på Instagram, så finner vi en løsning som passer deg.

IKKE VENT PÅ FLAKS

TA DITT NESTE STEG TIL SUKSESS NÅ

Selv om du har verdens beste produkt eller tjeneste så har det ingenting å si om ingen vet om deg. Jeg vet du mest sannsynligvis ikke startet bedriften din for å drive med sosiale medier, men for å kunne hjelpe dine drømmekunder så må du gjøre deg synlig for dem!